Anvisning & Vejledning

Airflex er nem at montere og fri for støvgener og kræver ikke sikkerhedsudstyr ved montering

GeGreenEnergi.dk arbejder dagligt med isoleringsspecialister i fagområdet gennem kompetent information for at gøre Airflex nemmere at installere. Disse udvekslinger af information og den stærke vilje til ny innovation resulterede i den nye Technologie Superpose® der er meget lettere at montere.

 

Takket være denne nye teknologi er Airflex® Varmebarriere virkelig ”klar-til-installation”. Montageforløbet er mere simpelt, mere nøjagtigt og hurtigere, hvilket betyder mindre spild, højere kvalitets arbejde og bedre præstation. Vi garanterer det! Alle disse fordele vil gøre sig gældende lige fra køb til montage og brug.

 

Airflex henvender sig til de professionelle i byggebranchen, som står med de daglige udfordringer i deres isoleringsopgaver, hvor der er mindre plads.
 
Og eftersom det er vort mål at yde kompetent service til professionelle i byggebranchen, stiller GE Green Energi al den information til rådighed, der er nødvendig for dit daglige arbejde. Du kan finde vores montage anbefalinger i vores Brugsvejledning og på vores website GeGreenEnergi.dk. Derudover står vore kompetente teknikere altid klar til at svare på dine spørgsmål.

 

Instruktionsvideoer i montering og installation af Airflex på henholdsvis Dansk, Norsk og Svensk findes Her

 

Vi har en Dansk Produktansvarsforsikring på 10 mio og der er 10 års garanti fra vores producent.

 

Vi ønsker dig held og lykke med læsningen og montagen!

 

GE Green Energi ApS – Danmark

 

pdf-ikon     Kort og godt om Airflex
 

pdf-ikon     Dansk Monteringsvejledning
 

pdf-ikon     Engelsk Monteringsvejledning